Συμβουλές αγοράς

Αγαπητοί πελάτες,

Σε αντίθεση με άλλες ιστοσελίδες προβολής μεταχειρισμένων οχημάτων, όπου προβάλλονται οχήματα από ιδιώτες ή από πωλητές εξωτερικού, η ιστοσελίδα www.piaggiogroup-used.gr φιλοξενεί αγγελίες που πωλούνται αποκλειστικά από το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Εμπόρων της Piaggio Hellas. Όλες οι αγγελίες είναι εγκεκριμένες για την πληρότητα και εγκυρότητα των στοιχείων τους. Σε κάθε περίπτωση, σας προτείνουμε τα παρακάτω απλά βήματα για να επιλέξετε και να αγοράσετε το όχημα της επιλογής σας:

1. Αναγνώριση αναγκών. Πριν ξεκινήσετε την αναζήτηση οχήματος, καταγράψτε τις αγοραστικές ανάγκες  που θέλετε να εξυπηρετήσετε, όπως ενδεικτικά:

  • Kυβισμός οχήματος
  • Προϋπολογισμός αγοράς
  • Εξοπλισμός & Αξεσουάρ
  • Χρώμα
  • Εργοστασιακή Εγγύηση

Η σωστή αναγνώριση αναγκών θα σας βοηθήσει να αναζητήσετε ευκολότερα το όχημα που καλύπτει τις ανάγκες σας με τον πλέον βέλτιστο τρόπο.

2. Αναζήτηση οχήματος. Μέσω της σύγχρονης μηχανής αναζήτησης του www.piaggiogroup-used.gr, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα επιλογής για να αναζητήσετε το όχημα επιλογής σας. Κατόπιν, θα προβληθούν όλα τα διαθέσιμα οχήματα προς πώληση που πληρούν τις προδιαγραφές σας.

3. Επιλογή οχήματος. Η προβολή των διαθέσιμων οχημάτων σας δίνει την δυνατότητα να ανατρέξετε στις προβεβλημένες αγγελίες, να διαβάσετε τις περιγραφές τους και να δείτε φωτογραφίες του κάθε οχήματος. Υπάρχει επιπλέον δυνατότητα άμεσης σύγκρισης μεταξύ 2 αγγελιών. Σε κάθε αγγελία βρίσκονται πλήρη στοιχεία του Εξ.Εμπόρου που το διαθέτει (π.χ. επωνυμία, στοιχεία επικοινωνίας, χάρτης), και μπορείτε να απευθυνθείτε απευθείας μαζί του για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις.

4. Επικοινωνία με Εξ. Έμπορο Piaggio Hellas. Εφόσον επιλέξετε κάποιο όχημα που σας ταιριάζει,  σας προτείνουμε ιδανικά να επισκεφθείτε το κατάστημα που το διαθέτει, προκειμένου να έχετε καλύτερη άποψη του οχήματος, πριν πάρετε την τελική σας απόφαση. Σε περιπτώσεις που αυτό δεν είναι δυνατό, επικοινωνείτε με τον Εξ. Έμπορο για να συμφωνήσετε την μέθοδο πληρωμής και αποστολής οχήματος στην περιοχή σας.

5. Αγορά του οχήματος. Συγχαρητήρια!! Αγοράσατε το μεταχειρισμένο όχημα του Piaggio Group που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Το δίκτυο Εξ. Επισκευαστών της Piaggio Hellas βρίσκεται στην διάθεση σας για την επισκευή και συντήρηση του οχήματος σας.

Privacy | copyright 2012, Piaggio.gr | Designed & Developed by Centiva Software Solutions
Ακολουθήστε μας facebook