Ο Όμιλος Piaggio στην EICMA 2014

Ο Όμιλος Piaggio στην EICMA 2014

Η 72η διεθνής έκθεση μοτοσυκλέτας EICMA θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο του Μιλάνου, στις 6-9 Νοεμβρίου 2014. Η έναρξη για τον τύπο θα γίνει την Τρίτη 4 Νοεμβρίου. Ο Όμιλος Piaggio έχει προγραμματίσει μεγάλη συνέντευξη τύπου στις 13:30 στο hall 10. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης θα παρουσιαστούν τα νέα μοντέλα:
Aprilia RSV4 RR (και η ειδική έκδοση RF), Aprilia Tuono V4 1100 RR και V4 1100 Factory, Aprilia Caponord 1200 Rally (έχει ήδη παρουσιαστεί την Intermot της Κολωνίας), Moto Guzzi MGX-21 concept (ένα πρωτότυπο ‘Unbagger’ California με μπροστινό τροχό 21”), Moto Guzzi Audace (βασισμένο στην California Custom), Moto Guzzi Eldorado (βασισμένο στην California Custom), Moto Guzzi California 1400 Touring S.E., Moto Guzzi V7 II (έχει ήδη παρουσιαστεί την Intermot της Κολωνίας) και των ειδικών custom κιτ (πρώτη παρουσίαση στο Μιλάνο).
Ουσιαστικά σε αυτή την EICMA ο προσανατολισμός του Ομίλου είναι σαφώς προς τη μοτοσυκλέτα, όμως θα παρουσιαστεί και το νέο Piaggio E-Bike.
Πολλές θα είναι και οι τεχνολογικές καινοτομίες, όπως η πλατφόρμα multimedia V4-MP, και το κράνος HUD (Heads-Up Display) που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την American Skully, με σκοπό να συνδυαστούν τα χαρακτηριστικά του κράνους Skully HUD με τηνς πλατφόρμα πληροφοριών PMP.
Αμέσως μετά τη συνέντευξη τύπου θα είναι διαθέσιμο για τους εκπροσώπους του τύπου όλο το απαραίτητο συνοδευτικό υλικό (φωτογραφίες, press kit, τεχνικά χαρακτηριστικά μοντέλων) από την επίσημη ιστοσελίδα τύπου του Ομίλου Piaggio: http://press.piaggiogroup.com (όνομα χρήστη: press - κωδικός πρόσβασης: 2014).
Παρακαλούμε για τη συνεργασία σας, ώστε να αποφευχθεί διαρροή πληροφοριών στον έντυπο τύπο πριν τις 5/11 και στον ηλεκτρονικό τύπο πριν τις 15:00 στις 4/11.

Privacy | copyright 2012, Piaggio.gr | Designed & Developed by Centiva Software Solutions
Ακολουθήστε μας facebook